Новият сезон на VIP Brother - Женско царство, започна

...
  Новият сезон на VIP Brother - Женско царство, започна
Коментари Харесай

VIP Brother започна: Топ 7 факти, които не забелязахте снощи!

 

Новият сезон на VIP Brother - " Женско царство ", стартира шумно блестящо и с заричане за доста кавги и тематики, за които цяла България ще приказва дълго време. 

Кои 7 неща ни направиха усещане отвън очевидностите обаче?

 

1. Мустаците на Азис

Азис от дълго време е с брада, само че, оказа се, завършени тъкмо по този метод, му отиват ужасно доста. От друга страна пък, го вършат да наподобява по напълно друг метод. В комбиниране с очилата Азис си става напълно друг човек.

2. Илиян от " Следвай ме " в публиката

Илиян беше един от хората, които изпратиха Диона в Къщата. При него рапърката се задържа най-вече.

3. Папи Ханс и неговата половинка

 

 

Тя била по-пухкава, в сравнение с му се ще, само че пък била доста гальовна и любвеобвилна. Била котката му. На въпроса дали има сътрудник в живота си, отговори с не. 

4. The Secret Garden Show откри вечерта

Шоуто на Биляна Йотовска беше измежду красивите изненади на вечерта. Сред красивите и стройни мацки беше и тя, Биляна Йотовска.

5. Ванко 1 и Николета Лозанова

 

 

Ванко 1 съобщи във визитката си, че той е направил Николета Лозанова най-известната жена в страната. Мнозина се зачудиха защо става въпрос. Но ние се сетихме. Припомнете си песента " Истински щастлива " - музикалният дебют на плеймейтката. За любознателните: в него взе участие и Валери Божинов. 

6. Диона и уважението

При влизането си в Къщата рапърката се показа пред някои от гостите като Диона, а пред други - като Денислава. С първото си име се показа пред Ваня Костова и Ева от " Тоника ".

7. Моделката Розмари е почитател на Божана

 

Розмари познава прекомерно малко хора от Къщата преди влизането си, само че измежду тях бе Божана. Пожела да е неин помощник и да я научи да готви шкембе супа. 

След първата вечер на VIP Brother има и нова република - Норландия. Какво тъкмо се случи и ще се случва, вижте във видеото:

 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР